(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017

Hei sinä pikaruoka-alan kokemusta omaava vuoropäällikkö, tai työntekijä, joka haluat edetä urallasi. 

Haemme esimiestiimiimme vahvistusta Helsingin päärautatieaseman Hesburgeriin. 

Odotamme, että olet joustava, sinulla on hyvä asenne ja halu kehittää työtä. Pystyt toimimaan kiireessä ja tekemään itsenäisiä ratkaisuja myös paineen alla sekä kantamaan vastuuta. 

Tuntimäärät ovat sovittavissa välille 30-90h/3 viikkoa, eli työ sopii niin opiskelujen oheen kuin täysipäiväiselle tekijälle. Työvuoromme sijoittuvat klo 07-02.30 välille. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä hyvässä työporukassa sekä suuren konsernin edut. 
Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisravintolapäällikkö Heidi Säynevirta heidi.saynevirta@avecra.fi 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai 6.8.2017 mennessä alla olevan linkin kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Avecra Oy on VR Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 200 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä. 

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.