(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Wanha Mestari Rity, Riihimäki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Wanha Mestari on mutkaton ja ihmisläheinen kantapaikka. Päivän tapahtumien puinti ja maailmanparannus kuuluvat olennaisesti toimintaan. Wanhassa Mestarissa on hyvä ja rento meininki tiskin molemmin puolin.


Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, saavat ansaitsemansa arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Nyt kaipaamme ravintolan sieluksi ja tunnelman luojaksi isäntää tai emäntää

VUOROPÄÄLLIKÖKSI WANHA MESTARI RITYYN RIIHIMÄELLE


Työn sisältö

Vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat anniskelusta ja huolehdit baarin toiminnasta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen. Olet ravintolapäällikön oikea käsi ja valmis hyppäämään tarvittaessa hoitamaan ravintolan taustarutiinit tilauksista työvuorolistojen suunnitteluun.


Menestyksen avaimet:

Wanha Mestari Riihimäen vuoropäällikkönä olet ylpeä paikan perinteistä, mutta näet myös, kuinka toimintaa voidaan jatkuvasti elävöittää. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä, idearikkautta sekä halua tehdä asioita uudella tavalla. On tärkeää, että haluat palvella kaikkia asiakkaita mieleenpainuvan hyvin. Henkilöstön johtamisessa ulospäinsuuntautuneisuus, sosiaalisuus sekä hyvät tiimityöskentelytaidot ovat mielestämme avainominaisuuksiasi. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.


Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin yhdessä Suomen merkittävimpiin kuuluvan ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut.

Vuoropäällikön paikka on kokoaikainen (112,5h/3vk) sekä määräaikainen äitiysloman sekä perhevapaiden sijaisuus alkaen 15.4. Neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.


Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta ottaa seuraavan askeleen urallasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 25.3. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimithan pikaisesti, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja vuoropäällikön paikasta antaa ravintolapäällikkö Mika Hyvönen ma 12.3. - to 15.3. välisenä aikana numerosta 040 549 4067. Muutoin lisätietoja antaa aluepäällikkö Päivi Korkalainen numerosta 040 142 9555.