(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Virgin Oiliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Elämyksellisyyttä, rentoa meininkiä ja maistuvia makuelämyksiä, tästä paketista puutut vain Sinä! Etsimme nyt a la carte vuoropäälliköitä työskentelemään Virgin Oilin eläväisessä ravintolakokonaisuudessa. Tässä tehtävässä pääset tuomaan esiin kykysi tuottaa unohtumattomia palveluelämyksiä yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa sekä tilaisuuden kehittää kokemuksen kautta harjaantuneita johtamistaitojasi.

HOK -Elantoon kuuluvan amerikanitalialaisen Virgin Oilin lämminhenkisessä tunnelmassa makuhermoja herättelevät aidossa puu-uunissa paistuvan pizzan tuoksu sekä tynnyreistä virtaavat viinit. Ruokaravintolan ja aulabaarin lisäksi yläkerran Club mahdollistaa ravintolapalvelut aina istuvista illallisista parrasvalojen loisteesta nauttivien huippuartistien keikkoihin. Kesäisin asiakkaita palvelee myös terassi, jossa voi Mannerheimintien vilinää seuraten nauttia auringosta hyvän ruoan ja juoman siivittämänä. Tässä monipuolisessa ja vauhdikkaassa työympäristössä tehdään töitä kannustavassa tiimihengessä.

Työtehtäväsi on vastata ravintolasalin toiminnan sujuvuudesta sekä palvelulupauksien täyttymisestä. Osallistut salihenkilökunnan päivittäiseen työskentelyyn johtaen omalla esimerkilläsi ja ollen tukena muille työntekijöille. Tärkeä osa työtäsi on tehtävien organisointi, joten hyvä ongelmanratkaisukyky sekä kokonaisuuksien hahmottaminen ovat tässä työssä valttia. Lisäksi vastaat tiedonkulusta niin ravintolan eri osastojen kuin myös organisaation ja henkilöstön välillä.

Toivomme, että tarjoilijan perustehtävät aina lautasten kannosta viinin tarjoilemiseen sekä oman aseman hoitamiseen ovat sinulle tuttuja ja koet asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi. Vastuun ottaminen on sinulle luontaista ja oletkin jo päässyt käyttämään hyväksesi tätä ominaisuutta aikaisemmissa tehtävissäsi. Ravintola vetää puoleensa myös kansainvälistä asiakaskuntaa, joten tässä työssä pääset hyödyntämään suomen lisäksi englannin kielen taitojasi.

Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin ja ravintola Virgin Oilin loistava sijainti aivan Helsingin ytimessä mahdollistaakin työvuoroihin kulkemisen näppärästi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja luvassa on vakituinen työ sekä täydet tunnit 112,5h 3vko:ssa. Työsuhde solmitaan suoraan HOK- Elannon kanssa, joten mehevien työsuhde etujen lisäksi saat osaksesi konsernin tarjoamat kehittymis ja uramahdollisuudet.

Mikäli siis koet tiimityön omaksesi, sinulla on hymy herkässä ja johtamistaidot hallussa sekä inspiroidut uusista mahdollisuuksista kehittää kykyjäsi toimia esimiestehtävissä, olet juuri se paketin puuttuva palanen.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana, joten älä enää aikaile vaan tartu kiinni tarjoukseen jättämällä hakemuksesi linkistä.

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Suomen kielen taito, A la Carte osaaminen, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi