Vuoropäällikkö tuotantokeittiiöön
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Keittiön vuoropäällikkö Helsingin rautatieasemalle

Etsimme vuoropäällikköä Avecran tuotantokeittiöön kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Helsingin rautatieasemalla sijaitsevassa tuotantokeittiössä valmistetaan aseman kahviloissa myytävät salaatit, eväsleivät ja muut tuoretuotteet. 

---------- 

Vuoropäällikön työnkuvaan kuuluu tuotteiden valmistuksen ohessa muun muassa omavalvontaan, inventaarioihin, tavarantilauksiin ja työn suunnitteluun liittyvät tehtävät sekä oman vuoronsa päivittäisjohtaminen. Vuoropäällikkö osallistuu myös tuotekehitykseen. 

Työ on vuorotyötä, työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 00.30-21.00 välille.

---------- 

Etsimme positiivisella asenteella varustettua pitkäaikaista työntekijää mukavaan työporukkaan. Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä keittiötyöskentelystä. Sujuva Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

---------- 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakulomake jo tänään oheisesta linkistä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0469211220
susanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1216955
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki