Tietoa tehtävästä
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme The Cock -kortteliravintolaan Helsinkiin vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtunnit ovat täydet ja tehtävän palkka neuvotellaan sopimusta tehdessä.
Keittiön vuoropäällikkönä toimit vuorossa vastuutehtävissä niin kokaten kuin hallinnollisten töiden parissa ja välität omalla toiminnallasi reipasta asennetta. Johdat henkilöstöä ja varmistat sujuvaa palvelua esimerkin voimin. Vuorojohtamisen ja toiminnan organisoinnin ohella osallistut hallinnollisiin tehtäviin.
Voit olla jo ammattitaitoinen tekijä tai seuraavaa ura-askeltasi etsivä, sillä arvostamme etenkin motivoitunutta ja ruuasta aidosti innostunutta asennetta. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.
Kasarmitorin kulman The Cock on lounaasta myöhään iltaan auki oleva eläväinen kortteliravintola ja baari, jonne kaikki ovat tervetulleita. Bistromaisesta katutasosta johtaa nykytaiteella vuorattu kierreportaikko kynttilävalaistuun, punatiiliseen kellariin - poikkeuksellisen tunnelmalliseen tapahtumatilaan. Brasserie-henkiseltä menulta löytyy moderneja klassikoita Fine de Claire -ostereista tartarpihviin ja linguine vongolesta hampurilaiseen
Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen, p. 050 435 0210 , mira.hallikainen@ohp.fi
We are now looking for a shift manager for our client company, The Cock restaurant in Helsinki for a permanent position. This is a full-time position, and the salary will be negotiated when the contract is made.
As a kitchen shift manager, you will be responsible for both cooking and handling administrative tasks during your shift, while setting a positive example with your energetic attitude. You will lead the staff and ensure smooth service through leadership by example. In addition to shift management and organizing operations, you will also participate in administrative tasks.
You may already be an experienced professional or someone looking for the next step in your career, as we especially value a motivated attitude and a genuine passion for food. A hygiene passport is required for this position.
The Cock is a reliable, all-day full-of-life neighbourhood restaurant and bar where everyone feels welcome, even if you’re in town just for the night. A bistro-like ground floor leads via a contemporary art-covered spiral staircase to a candle-lit, red-brick cellar – an exceptionally atmospheric event space. The brasserie-style menu features modern classics, from Fine de Claire oysters to steak tartare, and from linguine vongole to burgers.
If you’re interested, please submit your application soon via the form on our website. We are conducting interviews during the application period.
For more information about the position, please contact: Mira Hallikainen, phone: 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 8.10.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.