(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö TAI Keittiöesimies, Juvenes Serveri
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme kampusalueen opiskelijaravintola Serveriin vuoropäällikköä TAI keittiöesimiestä. Tule mukaan mahtavaan jengiin, tarjolla vaudikkas työ missä pääset kehittymään ja luomaan!

Serverissä käy päivittäin 400-1000 syöjää nauttimassa ravintolan monipuolisesta tarjonnasta. Lounaan lisäksi ravintolan yhteydessä toimii Café Wolff´s Street, joka on auki myös lauantaisin.

  • Salin vuoropäällikkönä sinulla on organisointikykyä, aitoa kiinnostusta ruokaan ja asiakaspalveluun sekä hyvää tilannetajua. Osaat toimia itsenäisesti, ja haluat toimia osana meidän nuorta tiimiä!
  • Keittiöesimiehenä sinulla on intohimo ruokaan, ja ruokapalvelujen kehittämiseen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, hyvä organisointikyky ja osaat toimia kustannustehokkaasti.

Toivomme sinulta energistä työhön tarttumista, myönteistä asennetta asiakaspalvelun moniin haasteisiin, halu toimia ja kehittyä esimiehenä, uskallusta puuttua epäkohtiin ja kehittää toimintaa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, alkaen sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.