(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö St1 Saarenkylä, Rovaniemi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Oletko yrittäjäasenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Kaipaatko monipuolisia hommia, joiden parissa et taatusti kyllästy? Onko huoltoasema sinulle tuttu ympäristö?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä St1 HelmiSimpukka Saarenkylä Rovaniemellä hakee nyt joukkoonsa

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuualueesi

Vuoropäällikkönä vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Toimit myös tarvittaessa yksikön päällikön sijaisena.

Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön, johon kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä ja myyntityötä. Tarvittaessa sujahdat myös sukkelasti keittiön puolelle. Lisäksi aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Saarenkylän St1 HelmiSimpukka on auki ma-pe 5-22, la 7-22 ja su 8-22.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon, olet moniosaaja ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet yksintyöskentelyyn sekä myös innostamaan muita työntekijöitä suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin.

Toivomme sinulta löytyvän kaupallisen tai ravintola-alan koulutuksen sekä jo jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä. Aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on määräaikainen hoitovapaan sijaisuus 31.8.2019 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. Työtunnit 70-90h/3vko perehdytyksen ja koeajan ajan, jonka jälkeen mahdollisuus täysiin tunteihin sopimuksen päättymiseen asti. Hyvälle tekijälle myös mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen myös ko. sijaisuuden jälkeen. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 12.11. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel