Vuoropäällikkö, Ski Bistro Ruka, NoHo Partners, Kahvilat
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Skibistro Ruka, etsii sinua vuoropäälliköksi kevätkaudelle 2019!

Ski Bistro, ehdottomasti rinneravintola!

Perheille suunnattu rinneravintola tarjoilee laskukansalle laadukasta lounasta ja tasokkaan taukopaikan. Linjaston ruokalistalta löytyy niin kotiruokaa, suosikkipastoja, hot dogeja kuin monenlaisia sormisyötäviä. Vitriinistä löydät monenlaisia makeita herkkuja kahvin ja kaakaon kaveriksi. Yhdessä tasossa toimivan rinneravintolan sisätiloissa asiakaspaikkoja on 200 ja isolla aurinkoterassilla 300.

 

TALVEKSI TUNTURIIN!

Etsimme vuoropäällikköä kevätsesongiksi Rukan SkiBistro rinneravintolaan. 

Jos sinulla on intohimoa ja ammattitaitoa asiakaspalvelutyöhön ja hymysi ei hyydy kiireisenäkään päivänä, hae mukaan Rukan maisemiin aistimaan rinneravintolan rentoa ja ripeää meininkiä!

Me tarjoamme sinulle mukavat ansiot, hyvät henkilökuntaedut ja pirteän talven Suomen Lapin kauniissa talvessa.

Autamme myös asunnon hankkimisessa.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tästä tehtävästä on mahdollisuus jatkaa kesätöihin NoHo Partnersin ravintoloihin Helsinkiin, Hankoon, Tampereelle, Turkuun, Kuopioon tai Jyväskylään.

Hakemukset ja lisätiedot otsikolla "Ski Bistro VP - Oma Nimesi"

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Charrlotta Ylimys
Linjajohtaja, kausiravintolat
NoHo Partners Oyj -
Tunturimax Oy / Unioninkadun Keidas Oy/Levin Ravintolakatu Oy
charrlotta.ylimys@ravintola.fi
+358 40 506 7957


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220043
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo