(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Shell Mäntsälä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Kaipaatko monipuolisia hommia, joiden parissa et taatusti kyllästy? Onko huoltoasema sinulle tuttu ympäristö? Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä Shell HelmiSimpukka Mäntsälä hakee joukkoonsa vuoropäällikköä

Etsitkö monipuolista asiakaspalvelutyötä? Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön, johon kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä ja myyntityötä. Huolehdit vuoron toimivuudesta, vastaat asiakaspalvelusta ja myynnistä. Sinulta onnistuu ruoka-annosten ja vitriinituotteiden valmistus. Pidät yllä liikenneaseman siisteyttä sekä huolehdit astiahuollosta. Toimit esimiehen "oikeana kätenä" joten sijaistat häntä tarvittaessa, huolehdit tilaustoiminnasta sekä inventaariosta.

Sinulla tulisi olla jo aikaisempaa esimieskokemusta ja organisointikykyä. Tiedät mitä vuoronjohtaminen pitää sisällään ja langat pysyvät kädessäsi kiireessäkin. Olet oma-aloitteinen, joustava tiimipelaaja jolle konseptin noudattaminen on tuttua. Työ on 2-vuorotyötä, ma-su klo 06-22 välillä. Työtunteja tulee 112,5h/3vko.

Tarjoamme sinulle Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä: https://contextjobs.com/huoltamorekry/.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/

Edellytykset työnsaannille: Vuoropäällikkö, Vuorotyö, Hygieniapassi