(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Shell Helmisimpukka Muurame
Shell HelmiSimpukka Muurame

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Oletko yrittäjäasenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen? Kaipaatko monipuolisia hommia, joiden parissa et taatusti kyllästy ja omaat valmiudet myös vastuullisiin esimiestehtäviin?

Mikäli vastasit kysymyksiimme KYLLÄ, saatat olla etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ Muuramen Shell Helmisimpukkaan!

Vastuualueesi

Vuoropäällikkönä toimit yksikön päällikön vasempana kätenä ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden.

Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön, johon kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä ja myyntityötä. Tarvittaessa sujahdat myös helposti avustamaan keittiössä.

Muuramen Shell HelmiSimpukka on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten työ on vuorotyötä, jolloin työvuorot sijoittuvat aamun klo 05 ja yön 24 välille.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon sekä olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan & kannustamaan muita työntekijöitä suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä useamman vuoden ajalta, aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä sekä esimiestyöstä katsotaan ehdottomasti eduksesi! Tunnet jo ainakin jonkun verran alan yleisiä tunnuslukuja ja olet innokas oppimaan lisää. Myös Finnpos-kassajärjestelmän käyttökokemus on eduksi. Lisäksi sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja sekä riittävät tietokoneen käyttötaidot.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytäthän sähköisen hakemuksen viimeistään 7.6. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointikumppanina toimii Barona.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Baronalta Anu Korhonen p. 0505770311/anu.korhonen@barona.fi

Tiedustelut arkisin klo 8-16.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä : https://restel.fi/restel-tyopaikat/