(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Shell Helmisimpukka Mäntsälä
Shell HelmiSimpukka Mäntsälä P

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä Shell HelmiSimpukka Mäntsälä hakee nyt joukkoonsa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen, 112h/3vko. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä ja sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä.

Vuoropäällikkönä toimit osana yksikön rautaista tiimiä ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön.

Mäntsälän Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden, mutta työ on kaksivuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta löytyvän kaupallisen tai ravintola-alan koulutuksen sekä katsomme eduksesi mikäli sinulle on jonkin verran ehtinyt kertymään kokemusta esimiestehtävistä. Aiempi kokemus liikenneasematyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksesi!

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä