(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Rovaniemen ravintolamaailma
Ravintolamaailma Rovaniemi, Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Rovaniemen Prismassa toimii yksi Osuuskauppa Arinan kolmesta Ravintolamaailmasta. Toimipaikka koostuu kolmesta houkuttelevasta nopean syömisen konseptista; Pressosta, Pizza&Buffasta sekä Hesburgerista.

Pizza&Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin. Siellä tarjoillaan tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, salaatteja sekä jälkiruokia.

Presso on lämminhenkinen kahvila, jonne on mukava poiketa tuoreelle kahville. Uunituoreet leivonnaiset ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä.

Hesburger on erityisen tunnettu hampurilaisistaan, majoneesistaan ja kastikkeistaan. Hesburgerin ruoka tehdään ensiluokkaisista raaka-aineista ja se on monipuolista ja maukasta.

Haemme nyt VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Rovaniemen Ravintolamaailmaan

Toivomme uudelta työkaverilta intohimoa ja sitoutumista toteuttaa konsepteja yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Vuoropäällikkönä vastaat muiden esimiesten kanssa yhdessä ravintolan laadusta sekä, asiakastyytyväisyydestä ja henkilöstöstä.

Meillä on täällä todella hyvä työtiimi, joten sinulta esimiehenä odotetaan, että pidät yllä hyvää tiimihenkeä ja haluat johtaa Rovaniemen Ravintolamaailman huippusuorituksiin. Jotta loistaisit työssäsi, tulee sinun olla joustava ja energinen ja hymysi ei hyydy tiukoissakaan tilanteissa. Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta.

Jos päädyt meille töihin, saat mahdollisuuden näyttää sekä kehittää omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle tekemisen meiningin ja iloisen fiiliksen loistavassa työyhteisössä. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Arinan kattavista henkilöstöeduista.

Työsuhde on vakituinen työajalla 112,5 h / 3 vko

Odotamme innolla uutta työkaveria täydentämään upeaa työporukkaamme!

Lisätietoja tehtävästä saat ravintolapäälliköltä Minna Karhulta puh. 044 7886480 arkisin klo 9-16.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.10.2019.