(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Restel Oy KOKO Lahti
Restel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Restel Oy on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä, jonka monipuolisia ravintoloita on kattavasti ympäri maan aina Helsingistä Rovaniemelle saakka. Restelillä työskentelee noin 3000 alan ammattilaista yli 170 toimipaikassa, joissa työntekijöiden viihtyvyyteen ja asiakkaiden tyytyväisyyteen panostetaan. Tutustu lisää Resteliin työnantajana osoitteessa restel.fi.

Haemme nyt suorarekrytointina Vuoropäällikköä Restelin Food&Events Tapahtumaravintoloiden operoimaan KOKO Lahti ravintolapalveluihin.

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolapalveluiden sujuvuudesta ja asiakastyytyväisyydestä osana muuta esimiestiimiä. KOKO Lahti ravintolapalveluihin kuuluvat monipuoliset tapahtumatalot: Sibeliustalo, Konserttitalo, Lahden Messut sekä Piano Paviljonki, joissa erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet tuovat työpäiviisi vaihtelevuutta ja mielenkiintoista haastettakin. Työnkuvaa voidaan muokata omien vahvuuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä ravintola-alalla. Ymmärrät tapahtumaravintoloiden hektisyyden, vaihtelevuuden sekä niiden tarjoamat mahdollisuudet. Esimerkiksi aiempi kokemus tapahtuma- tai väliaikatarjoilusta on ehdottomasti sinulle eduksi. Paras mahdollinen asiakaskokemus on sinulle sydämenasia ja osaat välittää tämän tunteen myös muihin työntekijöihin omalla kannustavalla tekemiselläsi sekä opastuksella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvokkaassa työympäristössä sekä erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan asiakkaiden arvostamaa palvelukokonaisuutta uudehkossa organisaatiossa. Pääset nauttimaan myös Restelin kattavista henkilöstöeduista ja urakehitysmahdollisuuksista.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työaika määräytyy tilaisuuksien ja tapahtuminen mukaan.

Mikäli olet hakemamme ravintola-alan ammattilainen, jätäthän pian hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Rekrytointia hoitaa Go On Yhtiöt. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.