(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Rax Buffet Joensuu
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko toimelias tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista, eikä pelkää tarttua tuumasta toimeen?

Mikäli vastasit johonkin näistä kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt RAX Buffet Joensuun ravintolaan

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Menestyksen avaimet:

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja jo äidinmaidossa saatua ”kyllä onnistuu” -asennetta! Vuoropäällikön tehtävässä menestyäksesi tarvitset aiempaa ravintola-alan työkokemusta ja lisäksi arvostamme keittiökokemusta. Muodollista pätevyyttä enemmän arvostamme kuitenkin, raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä ja yrittäjähenkisyyttä.

Sinua ajaa vahva halu kehittää esimiestaitojasi ja työskentelet sujuvasti sekä ryhmässä että itsenäisesti, sillä työ sisältää myös yksintyöskentelyä. Vuoropäälliköltä edellytämme puhuttua ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä, hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. Esimies roolissa saat mahdollisuuden oppia laajemmin ravintolan esimiehen tehtäviä sekä hankit hyviä taitoja tulevaisuuttasi varten. Lisäksi pakettiin sisältyy Suomen johtaviin kuuluvan ravintola-alan toimijan erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 saakka, vähimmäistuntimääräsi ollessa 90 h/3 vkossa. Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Vastuualueesi:

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt kassatyöskentelystä keittiötehtäviin sekä ravintolasalin siisteydestä huolehtimiseen. Tähän saat kattavan perehdytyksen ja hyvät ohjeet, joten aiempi keittiötyökokemus ei ole välttämätön.

Työvuorossa tehtäväsi on myös pitää huolta asiakkaidesi tyytyväisyydestä sekä tiimisi ystävällisestä palvelualttiudesta. Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa, ravintola on kutsuva ja siisti. Toimit tulosvastuullisessa asemassa yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 10.11. oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat tarvittaessa Baronan henkilöstökonsultilta, Johanna Karjuselta p. 0503270848 tai johanna.karjunen@barona.fi.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä .