Ravintola Zetor tarjoaa rehtiä ruokaa ja sitäkin parempaa tunnelmaa Helsingin Kaivopihalla. Zetorin tunnettu ruoka- ja juomalista herättää maalaisnostalgisia tunteita kävijöissään. Huikopalaa kelpaa nauttia traktorien kupeessa ja huurteiset maistuvat eläväisessä miljöössä aina paremmin. Zetor tarjoaa antoisaa ajanvietettä yömyöhäiseen – aina pikkutunneille asti.
Sijainnistaan ja meiningistään tunnettu ravintola Zetor etsii ammattitaitoiseen tiimiinsä työhönsä aidosti pureutuvaa vuoropäällikköä. Olet etsimämme tekijä, jos sinulla pysyy langat käsissä eikä hymysi katoa kiireen tullen. Työssäsi tulet tarvitsemaan aiempaa kokemusta ravintolatyöstä, mutta valmis vuoropäällikkö sinun ei tarvitse olla.
Kesä 2022 lupailee hellettä ja unohtumattomia hetkiä, eikä ne meillä kesään lopu! Siksi sovitkin Zetorin rempseään tiimiin, mikäli olet aito tekijä, joka ei pelkää muuttuvia tilanteita ja joka nauttii työympäristönsä moninaisuudesta. Vuoropäällikkönä vastuullasi on pitää huolta saumattomasta palvelusta, sekä tiimisi, että asiakaskuntasi viihtyvyydestä.
Ennen töiden alkua sinulla tulee olla hygieniatodistus ja todistus terveydentilasta. Anniskelupassi katsotaan eduksi.
Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan, ja töitä on tarjolla vakituisesti. Voit työskennellä sopimustuntien mukaisesti 90–112.5 h /3 vk, mutta viilaamme toivotut tuntimäärät elämäntilanteeseesi sopivaksi. Palkka neuvotellaan aiemman kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan.
Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi hetimiten tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti!
Aitoa suomalaista maalaisnostalgiaa keskellä Helsinkiä Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Zetorin ruokalista ja juomalista henkivät suomalaisuutta: tuttuja klassikoita ja maaseudun inspiroimia erikoisuuksia. Zetorin keittiö on auki joka päivä valomerkkiin saakka. Viikonloppuisin koko ravintola on klo 21 jälkeen K18. Iltaa voi istua tai päivää viettää halutessaan erikokoisissa kabineteissa, kuten Herrasväessä, Mummolassa ja Tankavaarassa, joita kaikkia voi tarvittaessa yhdistää isommiksi kokonaisuuksiksi.
Rekrytointia hoitaa
Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.