(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Ravintola Vista (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Ravintola Vista on uudehko, upea ravintola Tapiolan golfkeskus TAGi:ssa, Espoossa. Yrittäjinä toimivat kokeneet työmyyrät Teijo ja Heli Lepola. Kaikkein tärkeimpänä yrittäjät pitävät VISTAteam-henkeä, laatua sekä luotettavuutta. Tämän ovat huomanneet myös lisääntyvä asiakasjoukko, joista suurimman osan muodostavatkin yrityksen kanta-asiakkaat. Lisää yrityksestä osoitteessa https://www.ravintolavista.fi/.

Asiakasyrityksemme Vista Services Oy hakee nyt vahvistusta joukkoonsa avoimeen vuoropäällikön tehtävään Espoon Tapiolaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään huhtikuussa. Työ on alkuun määräaikainen syksyn loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoropäällikkönä vastaat ravintolan operatiivisesta toiminnasta ja osallistut itse myös suorittavaan työhön. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden perehdytys, työvuorosuunnittelu, tilauksien teko ja eri tilaisuuksien PR-henkilönä toimiminen.

Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, toimeen tarttuvaa ja sähäkkää asennetta sekä joustavuutta. Sinulla tulisi olla alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta alalla työskentelystä ja esimiestyöstä. Sinulle sekä salin että keittiön puolen toiminta on tuttua. Omaat hyvät ryhmätyötaidot ja käytät rohkeasti luovuuttasi. Odotamme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työn osittaisen liikkuvan luonteen vuoksi b-ajokortti on välttämätön. Lisäksi katsomme eduksi hygienia- ja anniskelupassin.

Yritys tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä arvostetussa golf- ravintolassa. Pääset työskentelemään kauniissa miljöössä ja saat osaksesi mukavan ja osaavan tiimin tuen. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu, että työtä tehdään ilolla ja hyvällä fiiliksellä.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 15.1. mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.