(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Ravintola Memphis Kamppi
HOK-Elanto / Memphis Kamppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Memphis Kamppi hakee vuoropäällikköä! Memphis on kaupunkilainen kohtaamispaikka, houkutteleva baari ja helppo ruokailupaikka ydinkeskustassa. Tämä työpaikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kartuttaa kokemustasi rennossa ja nuorekkaassa ilmapiirissä keskellä kaupungin sykettä.

Työtehtäväsi on vastata ravintolasalin toiminnan sujuvuudesta sekä palvelulupauksien täyttymisestä. Osallistut salihenkilökunnan päivittäiseen työskentelyyn johtaen omalla esimerkilläsi ja ollen tukena muille työntekijöille. Tärkeä osa työtäsi on tehtävien organisointi, joten hyvä ongelmanratkaisukyky sekä kokonaisuuksien hahmottaminen ovat tässä työssä valttia.

Toivomme, että tarjoilijan perustehtävät aina lautasten kannosta viinin tarjoilemiseen sekä oman aseman hoitamiseen ovat sinulle tuttuja ja koet asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi. Vastuun ottaminen on sinulle luontaista ja oletkin jo päässyt käyttämään hyväksesi tätä ominaisuutta aikaisemmissa tehtävissäsi. Ravintola vetää puoleensa myös kansainvälistä asiakaskuntaa, joten tässä työssä pääset hyödyntämään suomen lisäksi englannin kielen taitojasi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja luvassa on täydet tunnit 112,5h/3vko. Työsuhde solmitaan suoraan HOK-Elannon kanssa, joten mehevien työsuhde-etujen lisäksi saat osaksesi konsernin tarjoamat kehittymis- ja uramahdollisuudet.

Mikäli siis koet tiimityön omaksesi, sinulla on hymy herkässä ja johtamistaidot hallussa sekä inspiroidut uusista mahdollisuuksista kehittää kykyjäsi toimia esimiestehtävissä, olet juuri se paketin puuttuva palanen.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana, joten älä enää aikaile vaan tartu kiinni tarjoukseen jättämällä hakemuksesi linkistä! Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys

  • Anniskelupassi

  • Suomen kielen taito