(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö - Rantasalmi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Ravintola Piikatyttö Hotel & Spa Resort Järvisydämessä tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot vanhan ajan perinteiden hengessä. Tilaa Piikatytöstä löytyy 150 henkilölle, Piikatytön tuvassa 30 henkilölle ja Piikatytön salissa 120 henkilölle. Wiinikellarissa on lisäksi tilaa 220 hengelle.
Etsimme Vuoropäällikköä Hotel & Spa Resort Järvisydämen ravintolaan Rantasalmelle. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Toivomme kuitenkin, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pikaisesti ja olet valmis sitoutumaan töihin pidemmäksi aikaa. Tarvittaessa autamme asunnon löytämisessä Rantasalmelta

Tehtävän kuvaus 

Vastaat työvuorojen sujuvuudesta ja toimit vuorossa olevien esimiehenä. Varmistat, että jokainen työntekijä tietää oman tehtävänsä ja miehitys on riittävä.  Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi kokoustoimintojen hoitaminen tai erilaisten yksityistilaisuuksien ja juhlien järjestelyvastuu. Osallistut aktiivisesti tiimin työskentelyyn salissa ja johdat tiimiä omalla esimerkilläsi.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ravintola-alalta vuoropäällikkönä. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen, teet työtäsi yrittäjähenkisesti ja toimit samalla hyvänä esikuvana koko tiimille. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi sekä anniskeluvastaavan pätevyys. Kassajärjestelmien käyttösi on sujuvaa ja toivomme, että Hotellinx-kassajärjestelmä on sinulle entuudestaan tuttu.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 379 7827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi