(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Raffaelloon, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Välimeren mausteet, tunnelma ja aallot vievät mukanaan. Kokonaisuus ei kuitenkaan ole vielä mitään ilman huippu asiakaspalvelijoita.

Haemme Raffaelloon VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kesäksi

Tässä työssä johdattelet ravintolan vierailijat makujen äärelle basilikan, rosmariinin ja timjamin tuoksuiseen maailmaan. Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta vuoropäällikkötehtävistä, sekä erinomaisia organisointi- ja tiimityötaitoja, tehokkuutta ja paineensietokykyä. Johdat tiimiä omalla esimerkilläsi ja sinulta sujuu niin tilitykset kuin aito asiakaspalveluhenkisyys: asiakas on sinulle aina ykkönen ja haluat luoda kaikille ravintolan vieraille parhaan mahdollisen ruokailuelämyksen. – tässä työssä asenne ratkaisee! Sujuva asiakaspalvelu edellyttää sinulta myös hyvää suomen sekä englannin kielen osaamista.

HOK-Elannon Raffaellossa pääset työskentelemään keskellä kaupunkia osana mukavaa työporukkaa. Vuoroja on tarjolla keskimäärin 100h/3viikkoa . Kesätyöt käynnistyvät toukokuusta jatkuvat aina syyskuulle asti. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten pääset Helsingin kesään mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi