(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Panimoravintola Bryggeri, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Oletko sinä ulospäin suuntautunut sekä motivoitunut alan tekijä, jolla ei vaativissakaan tilanteissa mene sormi suuhun vaan asiakkaat ja motivoitunut henkilöstö ovat toiminnan ykkösasia. Sinulle on tärkeää, että jokainen asiakas kohdellaan vieraana, joka toivotetaan tervetulleeksi kuten omaan kotiisi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä.Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä vuoropäällikköä Panimoravintola Bryggeriin.

Bryggerin henkilökunta koostuu oluiden tuntijoista, jotka hallitsevat välittömän ja iloisen asiakaspalvelun. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Panimoravintola on tunnettu maistuvista käsityöläisoluistaan, monipuolisesta ruokatarjonnastaan sekä olutkulttuuriin liittyvästä tapahtumatarjonnastaan. Asiakaskunnaltaan Bryggeri Helsinki on kansainvälinen, laatutietoinen ja olutystävällinen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan Työvuorot painottuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Jos olet etsimämme ammattilainen, laita hakemus nopeasti sisään. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Olet kiinnostunut maltaiden maailmasta ja sinulla on jo baari- ja ravintola-alan työkokemusta
- Tarvittaessa sinulta luonnistuu myös lautastarjoilu
- Sujuvan kielitaitosi avulla palvelet myös kansainvälisiä asiakkaita
- Täysi-ikäisyyttä, hygienia- ja anniskelupassia
- Mahdollisuutta työskennellä erityisesti viikonloppuisin ja iltaisin
- Taloudellisten tunnuslukujen ymmärrystä


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työympäristön
- Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi