(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haemme nyt ammattitaitoista ravintolan VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä toimit tiimisi työnjohtajana vastaten päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteessa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työnjohtotehtävien lisäksi osallistut ruokapalvelutehtäviin tai ylläpito- ja perussiivoukseen sekä muihin erilaisiin palvelutehtäviin. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7–17 välillä. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.


Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi restonomi tai kokki) ja useamman vuoden työkokemusta tiimin johtamisesta keittiöpuolella. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaidot.  Sinulla on erikoisruokavaliot ja omavalvonta hallussa sekä hygieniapassi. Katsomme eduksi anniskelupassin ja työturvallisuuskortin. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Työssä viihtyäksesi sinun pitää osata pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja suoriudut palvelutilanteista niin suomen kuin englannin kielellä. Tulemme teettämään tehtävään valitulle henkilölle asiakaskohteen vaatiman perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Yhdessä tekemällä tarjoamme päivittäin maailman parasta palvelua. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta ja se näkyy myös asiakkaillemme.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.8.2018. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. 


 ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -