(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö On The Rocks
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

On The Rocks on vakiinnuttanut asemansa vuosien saatossa musa diggareiden olohuoneena ja monipuolisena liveklubina. Täällä viihtyvät niin keikka kävijät kuin dj-klubeilla bailaava porukka. Nyt haemme mahtavaan baari tiimiin esimiestä, joka johtaa omalla esimerkillään ja pitää huolen, että homma toimii!

Katutason Street Bar on hengailupaikka musa diggareille ja tarjolla on kaikille kaupungin janoisille: hyvää musiikkia, raikkaita drinkkejä, pienpanimo tuotteita ja ilmaista biljardia. Kesällä stadin aurinkoisin rokki terassi löytyy täältä! Alakerran uudistetulla klubilla on taas tarjolla monipuolista livemusiikkia ja loistavia dj klubeja.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta baarin vuoropäällikkönä. Johdat tiimiäsi jämptillä, mutta rennolla otteella. Käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla on kyky organisoida ja pettämätön paineensietokyky. Kun rokki raikaa ja ilo on ylimmillään, loihdit drinkit käden käänteessä ja pidät huolen, että asiakkaat viihtyvät!

Tämä ainutlaatuinen hauskanpidon satama tarjoaa mahtavan työporukan, jossa on ilo tehdä töitä! Tarjolla on pitkäaikainen, vakituinen esimiespaikka täysillä tunneilla ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti. Työ on vuorotyötä ma-su välillä. Astu valokeilaan ja täytä hakemus heti - on sinun vuorosi loistaa!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Drinkkiosaaminen