(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, OlutHuone Ratamo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoropäällikköä uuteen, avattavaan OlutHuone Ratamoon kauppakeskus Triplaan Pasilaan. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Lokakuussa tehdään historiaa, kun Pasilaan avataan pohjoismaiden suurin kauppakeskus, Mall of Tripla. Yli neljänsadan liikkeen keskus pitää sisällään myös täysin uudistuneen Pasilan aseman, jonka keskeisimmällä paikalla sijaitsee Oluthuone Ratamo. Terasseineen 160 paikkainen Ratamo tarjoaa aitiopaikan seurata kaupungin sykettä laadukkaiden oluiden, viinien ja erikoiskahvien parissa varhaisesta aamusta iltamyöhään.

Triplan alueesta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja yleisötapahtumien keskittymä. Joukkoliikenneterminaalin ja kauppakeskuksen lisäksi Triplaan avataan ensi vuoden alussa Suomen suurin hotelli. Kiinnostaako sinua olla mukana tapahtumien keskipisteessä luomassa loistavaa asiakaskokemusta osana avointa, työstään nauttivaa ja yhteen pelaavaa tiimiä?


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä ja erinomaisia ihmissuhdetaitoja. Sinulla pysyvät langat käsissä kiireen keskellä ja saat asiat tapahtumaan. Sinulla on positiivinen vaikutus työkavereihisi, kannustat heidät loistaviin suorituksiin ja saat tiimin toimimaan yhdessä. Et pelkää antaa korjaavaa palautetta ja osaat tehdä sen tavalla, joka saa muut arvostamaan sinua. Tiedät myös mistä loistava asiakaskokemus koostuu ja toimit itsekin tinkimättömästi sitä toteuttaen.


Tarjoamme sinulle

Vuoropäällikkönä pääset käyttämään jo hankittua esimieskokemustasi laajalla rintamalla. Tarjoamme näköalapaikan uuden yksikön avaamiseen yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä. Tulet työskentelemään tapahtumien keskipisteessä, yhdellä Suomen parhaista liikepaikoista. HOK-Elanto tarjoaa loistavien henkilökuntaetujen lisäksi erinomaiset uramahdollisuudet. Panostamme merkittävästi henkilökunnan hyvinvointiin ja osaamiseen. Koulutusvalikoimamme kattaa kaikkea tuotetietoudesta uravalmennuksiin ja ammattitutkintoihin.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi