(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Oluthuone Konepaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoropäällikköä Oluthuone Konepajaan. Täytäthän hakemuksen Tästä!

HOK-Elannon Oluthuoneisiin kuuluu tällä hetkellä 18 laadukasta Olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Oluthuone-perheeseen kuuluvat mm. trendikkäät Olhusit - Helsinki, Stockholm, Kobenhavn ja Oslo, perinteiset brittipubit Angleterre ja Kittys Public House, tiivistunnelmaiset William K:t sekä Suomen uljainta oluthanarivistöä ja pullovalikoimaa tarjoileva Kaisla.

Suosittuun Oluthuone-perheeseen saadaan uusi tulokas, kun Vallilaan Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan avataan kesällä uusi Oluthuone Konepaja! Konepaja on uudenajan urbaani oluthuone jossa asiakas saa kaupungin parhaimman palvelun, laadukkaimman oluen tai vaikka kahvin!

Haemme tähän Vallilan jalokiveen isäntää tai emäntää huolehtimaan vieraistaan tunnelmallisessa miljöössä. Tavoitteenamme on olla kaupungin paras Oluthuone jossa asiakaspalvelu on kaiken a ja ö! Tartu siis haasteeseen uuden ajan Oluthuone Konepajassa!

Haemme nyt vuoropäällikköä, joka pystyy johtamaan tiimiä huippusuoritukseen tässä uudessa, tunnelmallisessa Oluthuoneessa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus on sinulle sydämen asia.


Edellytämme sinulta

- Ymmärrystä positiivisen työntekijäkokemuksen merkityksestä onnistuneen asiakaskokemuksen luomisessa - ihmiseltä ihmiselle
- Erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
- Aiempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä
- Kiinnostusta olutkulttuuriin


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoiset työtehtävät
- Luotettavan työnantajan
- Ison talon erinomaiset henkilöstöedut
- Erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistasi ja edetä urallasi


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto


Lisätietoja

Vilma Lahtinen
Kenttäkoordinaattori
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
020 720 6449
vilma.lahtinen@staffpoint.fi