(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Muikkuterassin saliin
Osuuskauppa Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Ravintola-alan ammattilainen, kesä tulee! Tahdotko työskentelemään keskelle upeita maisemia, maankuulun savonlinnalaisen terassin miehistöön? Etsimme vastuullista ja ammattitaitoista vuoropäällikköä kesäksi Muikkuterassin saliin!

Muikkuterassi on tunnettu, suomalaisen kesäkeittiön ehdoton suosikki Savonlinnan sydämessä. Upeiden maisemien ympäröimä ravintola sijaitsee hotellin 6. kerroksessa ja tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia, joista tunnetuimpia nimensä mukaisesti ovat rapeaksi paistetut muikut. Muikkuterassilla asiakkaat viihtyvät mainiosti myös, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Lasitetulla terassilla tai kabinetissa voi fiilistellä auringonlaskua järvimaisemassa tai kaunista matkustajasatamaa.

Etsimme ravintolan saliin vuoropäällikköä kesän ajaksi. Hakemallamme henkilöllä on esimiesosaamista, voimassa oleva anniskelupassi, juomatuntemusta sekä alan koulutus. Salin vuoropäällikön tehtävä on vastuullinen ja kesäauringossa myös ajoittain kiireinen. Menestyäkseen tehtävässä on sinulla hyvä olla kokemusta vastaavanlaisesta ympäristöstä ja paineen alla työskentelystä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja esimieskokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aurinkoista ja palvelulähtöistä työskentelyotetta!

Työt alkavat huhti-toukokuussa ja Muikkuterassin maisemista pääsee nauttimaan aina syyskuun loppuun asti.

Näetkö jo itsesi tässä unelmien kesätyössä? Mikäli tunnistit ylläolevasta itsesi, tahdomme ehdottomasti tutustua sinuun! Jätä meille hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit nappivalinta Muikkuterassin salin kapteeniksi! Jos jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin Piaan: 050 591 06 11, pia.vanninen@barona.fi