(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Martinlaakson Jyväseen, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Jyvänen tarjoaa kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa. Etsimme Jyväseen nyt kesän ajaksi varavastaavataitoista ja positiivisella otteella varustettua VUOROPÄÄLLIKKÖÄ.

Tässä tehtävässä vastaat siitä, että Jyväsen päivittäinen asiakaspalvelu pelaa kuten kuuluukin ja ravintolan vieraat ovat tyytyväisiä. Sovit tehtävään, mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta ravintola-alalta ja vuoropäällikön roolista. Lisäksi toivomme, että johdat tiimiä omalla esimerkilläsi ja haluat työskennellä hyvässä työilmapiirissä reilulla meiningillä. Selätät kiireiset päivät hyvässä hengessä ja näet hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Ruoan lisäksi HOK-Elannon Jyväsessä tarjoillaan alkoholia, joten edellytämme sinulta myös varavastaavan pätevyyttä.

Töiden kesto on 4.6.-30.8. Tunteja on tarjolla keskimäärin 112,5 h/3 viikkoa kaikkina ravintolan aukioloaikoina. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Mikäli kiinnostuit, ota meihin pian yhteyttä!

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Esimieskokemus, Täysi-ikäisyys
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Suomen kielen taito