Vuoropäällikkö, LSJ Group Oy
LSJ Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Kiinnostaisiko työskentely ainutlaatuisessa miljöössä keskellä Kuusamon jylhää luontoa? Täällä missä voit ihailla keskiyön aurinkoa, tähtitaivasta tai vaikkapa taivaalla loimuavia revontulia!

Rukan Salonki tarjoaa korkealaatuisia kokous-, ravintola-, hyvinvointi- ja majoituspalveluita Kuusamossa Rukan läheisyydessä. Perheomisteisen palkitun yrityksen All inclusive -palvelukonseptiin kuuluu mm. Rukan Salonki Chalets, Villa Veskaranta, eräravintola Kymppi, villiruokaravintola Rukan Kuksa ja tilausravintola Kultala.

Hienoa, taisit kiinnostua! Jatkahan lukemista, koska juuri sinä voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt toista salin vuoropäällikköä työskentelemään kanssamme ympärivuotisesti. Meillä lähes kaikki ruoka valmistetaan itse alusta loppuun suosien tuoreita ja puhtaita pohjoisen raaka-aineita. Siksi toivommekin, että asiakkaan kokemus laadusta jatkuu myös asiakaspalvelutilanteen aikanakin meidän ainutlaatuisessa miljöössä.

Tehtävänäsi ovat monipuoliset a’la carte ja lounas -ravintolan työtehtävät eri toimipisteissämme sekä tilausten mukaan catering -kohteissa.

Toivomme, että olet a´la carte ravintoloissa työskennellyt ammattilainen tai olet toiminut tarjoilijana mutta vuoropäällikön tehtävä olisi seuraava askel urallasi. Haluat olla kehittämässä meidän tasokasta ja monipuolista ravintolatoimintaa ja haluat kouluttaa ja opastaa tiimin jäseniä tarpeen mukaan ravintolapäällikön kanssa.

Olet kiinnostunut kehittämään myös omaa ammattitaitoasi. Tule meille töihin, varmista asiakkaidemme unohtumaton asiakaskokemus yhdessä tiimin kanssa- joka päivä.

Tehtävään vaaditaan hygienia- sekä alkoholipassi.

Avustamme asunnon järjestämisessä.

Jos sinulle ei ole nyt mahdollisuutta sitouta vakituiseen työhön Rukalla, olemme kiinnostuneita myös tarjoamaan pideempää määräaikaista työsuhdetta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan asiakkuuspäällikkö Lasse Limma.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517570
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (lasse.limma (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 917 8430
  • Sijainti: Kuusamo