(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Lempäälään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen?


Haemme tiimityöhenkistä ja reipasta Vuoropäällikköä vahvistamaan Lempäälän tiimiämme!


Tehtävässä toimit tiimisi työnjohtajana vastaten päivittäisestä käytännön töiden organisoinnista ja resursoinnista, työhön perehdytyksestä, opastuksesta ja ohjauksesta. Lisäksi vastaat luvatun palvelusisällön toteutumisesta kohteissa ja seuraat, että työntekijät toimivat annettujen ohjeiden, konseptien ja opastusten mukaisesti. Työnjohtotehtävien lisäksi osallistut ruokapalvelutehtäviin tai ylläpito- ja perussiivoukseen sekä muihin erilaisiin palvelutehtäviin.


Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7–15 välillä, mutta lisäksi on satunnaisesti ennalta sovittuja viikonloppuvuoroja. Kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Edellytämme hakijoilta työnjohdollista koulutusta (esimerkiksi restonomi) ja vähintään viiden vuoden työkokemusta tiimin johtamisesta keittiöpuolella. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja ATK-taitoja.  Sinulla on erikoisruokavaliot sekä omavalvonta hallussa ja hygieniapassi. Tehtävän luonteen vuoksi valittavalla henkilöllä on oltava hyvä fyysinen peruskunto. Työssä viihtyäksesi sinun pitää osata pitää monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja positiivinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. 


ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Yhdessä tekemällä tarjoamme päivittäin maailman parasta palvelua. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta ja se näkyy myös asiakkaillemme.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.7.2018. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -