(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö kesätöihin, BURGER KING Veturi, Kouvola
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Hei sinä ihmisihminen! Tähtäätkö tulevaisuudessa johtotehtäviin? Arvaa mitä? Sinun on mahdollista toimia esimiestehtävissä jo nyt! BURGER KING etsii uutta vuoropäällikköä kesän ajaksi Veturin Burger Kingiin.

Jos sinussa asuu luontainen liideri, uusia haasteita ja iloista ilmapiiriä rakastava asiakaspalvelija, tämä paikka on juuri sinulle! Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään täydellisesti, joten asenne korvaa aiemman kokemuksen!

Me etsimme vuoropäällikköä kesän ajaksi Kouvolan Burger Kingiin pitämään huolta vuorojen sujuvasta läpiviennistä. Tunteja on tarjolla keskimäärin 63h/3vk. Töiden aloitus on viimeistään huhtikuun alussa ja työt jatkuvat ainakin elokuun loppuun. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Sinä saat:

  • Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi,
  • Kansainvälisen suuryrityksen tuen,
  • Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.

Sinulla on:

  • Pelkäämätön ja iloinen asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisuasenne,
  • Halu oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä,
  • Uskoa itseesi, tiimiisi ja työhösi,
  • Rento ja avoin, mutta määrätietoinen esimiesasenne.

Burger Kingissä voit olla oma itsesi, hae mukaan nyt, me tahdomme kuulla sinusta!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut. Lisäksi Burger King tarjoaa vuoropäälliköilleen kilpailukykyisen alan työehtosopimusta korkeamman palkan! Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Kiinnostuitko?

Älä siis missaa tätä mahdollisuutta päästä osaksi #Kingijengin tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme salmonellatodistuksen toimittamista ennen töiden alkua. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi hankkia myös töiden alkaessa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/