(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Kesä 2020 MESTARI- JA MERITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintola tarjoaa asiakkailleen maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana ravintola on legendaarinen ja viikonloput täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän?

Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ MESTARI- JA MERITALLIIN KESÄKSI 2020

Sinun toimenkuvaan työvuorossasi tulisi kuulumaan vastuu Mestari- ja Meritallin monipuolisten toimintojen sujuvuudesta sekä yhdessä tiimin kanssa päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön keskittyminen, niin Meritallin terassilla kuin Mestaritallin erikokoisissa ja sisältöisissä asiakastilaisuuksissa sekä lounaalla ja sunnuntain brunssilla.

Ravintola-alan osaajana tiedät, että työ on kesäsesonkina nopeasykkeistä muuttuvine tilanteineen ja näin ollen myös edellyttää joustavaa otetta työntekoon, positiivisen fiiliksen luomista sekä tilanteen vaatiessa uskallusta ottaa ohjat omiin käsiin.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen kesävastuutehtävä 1.5. - 6.9.2020 väliselle ajalle. Sopimustuntimäärä on 112,5h/3vko ja, koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvottelellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tulet työllistymään Baronan kautta asiakkaallemme kesäksi 2020 ja nyt keväällä sekä syksyllä voit tehdä keikkaluontoisesti vuoroja muissakin asiakasyrityksissämme. Ennen työsuhteen alkua tulee sinun toimittaa salmonellatodistus sekä hygieniapassi Baronalle.