Vuoropäällikkö keittiö, Ravintola Istanbul Oulu
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Ravintola Istanbul Orientalin ruoat ovat kotoisin idän ja lännen kohtaamispaikasta; mausteiden kirjosta, valkosipulin, jogurtin ja vuohenjuuston aromeista, tuoreista raaka-aineista ja vuosisataisista valmistustavoista. Valmistamme ruuat avotulella aidossa hiiligrillissä.

Ravintola on toiminut vuodesta 1993 alkaen ja on saanut useita tunnustuksia. Henkilökunta on voittanut kaksi arvostettua ravintola-alan PRO-palkintoa. Palkinto on tunnustuspalkinto ravintola-alan ammattilaisille. Bahri Karagümüs voitti Yrittäjä- sarjan vuonna 2011 ja Hannu Uutinen voitti Ravintolapäällikkö-Hovimestari -sarjan vuonna 2012.

Etsimme nyt Keittiön vuoropäällikköä. 

Toimenkuvaan kuuluu keittiön operatiivisesta toiminnasta vastaaminen vuorossa, omavalvonta ja ennen kaikkea laadukkaan ruoan valmistaminen. Kyseessä on iltapainotteinen työ koska ravintola on avoinna vain iltaisin. Ravintola on aina sunnuntain ja maanantain kiinni jolloin on myös vapaapäivät.

Valitulla henkilöllä tulee olla jo useamman vuoden kokemus kokin töistä sekä mielellään myös esimiestyöskentelystä. Suomen ja Englannin kielen taito välttämätön. Henkilöltä vaaditaan jämäkkyyttä ja tarkuutta omassa työssään. Sosiaalinen ja kannustava asenne on esimiestyössä myös avainasemassa. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia huippu laadukasta aitoa Turkkilaista ruoanlaittoa. Opettajana pitkän kokemuksen omaava arvostettu keittiömestari ja omistaja. Mukavat työkaverit ja laadukkaat tilat töiden toteutukseen. Mm. aito puuhiiligrilli on ruoanvalmistusvälineenä vertaansa vailla. Vakituisen työn jossa on täydet tunnit 112.5h/3vko. Kilpailukykyisen palkan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy aluksi Lisäpalvelu Oulu Oy:n kautta ja siirtyy tarvittaessa koeajan jälkeen talonkirjoille. Mikäli kiinnostuit niin laitatko hakemusta tulemaan. Huomioithan että haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net tai 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411764
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu