(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö kaupungintalon keittiöön
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Nyt haemme joukkoomme koordinointitaitoista KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ korkean profiilin ravintolakokonaisuuteemme Helsingin kaupungintalolle Senaatintorin kupeeseen.

Kaupungintalon ravintolakokonaisuutemme on ainutlaatuinen ja arvostettu paikka työskennellä. Keittiömme valmistaa edustustuotteita kaupungintalon lukuisiin tilaisuuksiin valtiovierailuista pienimuotoisempiin tapahtumiin ja uudistettuun ravintolaamme.

Vuoropäällikkönä vastaat korkeatasoisen keittiömme toiminnasta työvuorosi aikana. Keittiössämme työskentelee noin kymmenen henkilön tiimi. Keittiöesimiesten lomien aikana vuoropäällikkö vastaa myös raaka-ainetilauksista ja kokonaisuudessaan keittiön toiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää suurien ja yhtäaikaisten kokonaisuuksien hahmottamista ja koordinointitaitoa. Hektisetkin päivät sujuvat sinulta priorisoinnin ja hyvien ennakointi- ja tiimityötaitojesi johdosta.

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta vaativasta ruoanvalmistustoiminnasta. Ravintola-alan ammattilaisena sinulla on luonnollisesti hygieniapassi ja puhut sujuvaa suomea. Tehtävässä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit olla juuri etsimämme henkilö, jos olet uudistushaluinen tiimipelaaja ja osaava ravintola-alan ammattilainen.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa mahtava ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jani Piirainen (puh. 050 567 5462), ma-pe klo 8.00-11.00.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.