(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Kahvila Hyrylä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme Tuusulan Hyrylään kahvilaan vuoropäällikköä määräaikaiseen tehtävään. Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava asenne työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Oletko tehopakkaus ja monisaaja? **Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti henkilö, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Kaipaatko monipuolisia työtehtäviä, joiden parissa et taatusti kyllästy? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme henkilö Kahvila Hyrylään.**

Tehtäviisi kuuluu kaikki kahvilan työt, toimistossa avustaminen sekä ravintolapäällikön sijaistaminen tarvittaessa. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta liikenneasemalta, kahvilasta tai monipuolisia tuotteita myyvästä kioskista työskentelystä.

Toimipiste on uniikki ja se muistuttaa historiansa vuoksi huoltamoa: Se on ollut osa Shell Helmisimpukkaa. Nykyään se toimii kahvilana, jossa asiakkaita hemmotellaan kahvila- ja autojenpesupalveluilla, ja josta asiakkaat löytävät jännitystä elämään tuovat veikkauksen ja RAY:n tuotteet.

Toivomme sinulta reipasta, itsenäistä ja aurinkoista asiakaspalveluasennetta, kokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä erinomaisia tiimitaitoja. Onhan sinulla hygieniapassi ja osaat käyttää myös veikkausta. Vuoropäällikön tehtävässä edellytämme aikaisempaa työkokemusta esimiestehtävistä, sillä vastaat työvuorossasi toimintamallin mukaisesta palvelusta ja kahvilan monipuolisten toimintojen sujuvuudesta.

Työajat ovat pääsääntöisesti klo 06-23 välisenä aikana, mutta satunnaisesti saattaa tulla myös yövuoroja. Töitä on tarjolla 112,5h/3vko. Työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa. Saat Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Ravintola-ala, Kahvilatyöntekijä, Vuoropäällikkö