(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Ilmajoen Krouvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Ilmajoen Krouville salin vuoropäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Ravintolan vuoropäällikkönä tehtäviisi kuuluu suorittavaa tarjoilijan työtä baarissa ja ruokatarjoilussa sekä hoidat tilauksia, kassan tilitykset ja organisoit tapahtumia. Työtehtäviin kuuluu myös ruoka-annosten valmistamista sekä yleinen ravintolan siisteyden ylläpitäminen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan arkeen ja viikonloppuihin.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta.

Olet etsimämme henkilö mikäli hallitset yleisimmät drinkit ja hanatuotteet, sinulla on jo työkokemusta baaritiskin takaa, ja nautit asiakaspalvelusta sekä uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla ennen kaikkea itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kokemuksen tuomaa tilannetajua ja joustavuutta haastavissakin palvelutilanteissa.


Edellytämme sinulta

Ravintola-alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
Itsenäistä työskentelyotetta
Joustavuutta
Hygieniapassi ja anniskelupassia


Tarjoamme sinulle

Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät
Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
StaffPointin tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus huolellisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat alan kokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Kutsumme hakemusten perusteella haastatteluun StaffPointin Seinäjoen toimistolle jo haun aikana, joten varmista mahdollisuutesi ja toimi jo tänään!


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi