(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Hotelli Jeris
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Hotelli Jeris ponnistaa tulevalle talvikaudelle täysin remontoituna ja uudella konseptilla varustettuna.
Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee.

Länsi-Lapissa sijaitsevan Harriniva Oy perheeseen kuuluva hotelli Jeris etsii kansainväliseen tiimiinsä salin vuoropäällikköä. Me tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uudistetussa hotelli Jeriksessä, otatko tarjouksen vastaan?

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta vuoropäällikön tehtävistä, iloinen ja työhön tarttuva ote, hyvät tiimityötaidot sekä anniskelu- ja hygieniapassi.

Harrinivan asiakaskunta on kansainvälinen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin osalta, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan hyvän englannin, kaikki muut kielitaito on pelkästään eduksi.

Työsuhde on määräaikainen marraskuun puolesta välistä - huhtikuun loppuun. Huomioithan, että Harrinivalla on tarjota maksullisia kimppa-asuntoja, mutta ne löytyvät Muoniosta, jonne on Jerisjärveltä matkaa noin 20km. Tarvitset kulkemiseen oman auton.

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.