(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Hesburgeriin ja Kaffelaan
Turun Osuuskauppa, Prisma Itäharjun ravintolat

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Kohtaamme satoja, jopa tuhansia asiakkaita päivittäin. Tärkein tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluja jo yli 160 000 asiakasomistajallemme. Asiakkaat luovat työpäivillemme sisällön ja työllemme merkityksen. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on TOK:ssa vuosittain yli 2100 – haluaisitko olla yksi meistä?

Etsimme Itäharjun ravintolamaailmaan vuoropäälliköitä Hesburgeriin ja Kaffelaan toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtä on 90 tuntia kolmessa viikossa.

Vuoropäällikkönä työskennellessäsi tarvitset innostavaa ja positiivista asennetta, kun johdat tiimiäsi päivittäin kohti parempia tuloksia. Organisoit ravintolan ja kahvilan toimintaa tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti sekä panostat jatkuvasti asiakastyytyväisyyteen ja sen kehittämiseen. Siedät hyvin painetta ja työskentelet joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja monipuolisissa työtehtävissä.

Arvostamme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Eduksi on, jos sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, kokemusta ravintolassa työskentelystä ja voimassa oleva hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, monipuolisen työnkuvan ja perehdytyksen työtehtävääsi. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattiosaamistasi TOK:n laajassa toimipaikkaverkostossa.

Kerro täyttämällä hakulomake 17.10.2018 mennessä, miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä meille! Mainitsethan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai työtehtävään soveltuva koulutus.

Lisätietoa saat Rikulta (Riku Aaltonen, palvelupäällikkö Itäharju, p. 010 764 5596) arkisin klo 9–15.