(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Hesburger Lohja
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Vuoropäällikkö Hesburger Lohja

Lohjalla vajaa vuosi sitten uusittu Hesburger etsii tulevaisuuden esimiestä.

Näytät omalla toiminnallasi esimerkkiä parhaan palvelun tuottamisesta asiakkaalle ja huolehdit, että tämä palvelulupaus toteutuu vuorossasi kaikkien asiakaspalvelijoiden toimesta ja että asiakas lähtee Hesburgerista aina tyytyväisenä. Ohjaat toimintaa asiakasvirran mukaan huolehtien tuotteiden oikea-aikaisesta saatavuudesta ja laadusta. Tunnet toimipaikan ja ketjun käytännöt, pelisäännöt ja ohjeet ja osaat johtaa vuoroasi neuvoen ja opastaen näiden mukaiseen toimintaan. Osaat myös kannustaa ja motivoida työtovereitasi huippusuorituksiin ja luoda hyvää työilmapiiriä. Vastuullasi on myös vuoron myyntitavoitteiden seuranta ja reagointi tarpeen mukaan.

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

- Työaika: Kokoaikainen 37,5h/vko (112h/ 3 vko)
- Työn kesto: Vakituinen
- Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
- Joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Keittiö- ja pikaruoka-alan tuntemus katsotaan eduksesi
- Hygieniapassia
- Vahvaa kokemusta asiakaspalvelutöistä
- Paineensietokykyä

<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --><!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation -->Tutustu meihin osoitteessa http://www.sso.fi

<!-- end ngIf: job.data.otherOrContactInformation --><!-- ngIf: job.data.organizationDesc -->