(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimämme henkilö omaa jo esimieskokemusta ja tuntee ravintola-alan omakseen. Olet innostava ja tottunut johtamaan vuorosi hyvään suoritukseen omalla esimerkilläsi.

Etsimme salin vuoropäällikköä ensisijaisesti toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, mutta otamme huomioon myös määräaikaista paikkaa hakevat henkilöt, jotka olisivat käytettävissä huhtikuun alusta syyskuun puoliväliin.

Hakijalta odotamme:

- olet paineensietokykyinen ja kylmähermoinen ravintola-alan ammattilainen

- olet hymyilevä ja palveluherkkä asiakaspalvelija ja omaat positiivisen asenteen

- olet valmis kehittämään itseäsi ja olet luotettava tiimipeluri

Edellytämme:

- sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

- ajokorttia

Tarjoamme hakijalle:

- mukavan työympäristön

- toimivan tiimin, vastuita osaamisesi mukaisesti

- oikeudenmukaista ja hyvää johtamista

Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pikaisesti jari.palmberg@lisapalvelu.net tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.