(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme asiakkaallemme Pizzeria Dennikseen salin

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö omaa jo esimieskokemusta ja tuntee ravintola-alan omakseen.

Osaat johtaa innostavasti vuorosi hyvään suoritukseen talon arvojen mukaisesti ja olet luonteeltasi reilu sekä rempseä vastuunkantaja. Työtehtäviisi kuuluvat myös tilitykset, tilaukset, inventaariot sekä miehityksen seuranta.

Hakijalta odotamme:

- olet paineensietokykyinen ravintola-alan ammattilainen

- olet hymyilevä ja palveluherkkä asiakaspalvelija ja omaat positiivisen asenteen

- olet valmis kehittämään itseäsi ja olet luotettava tiimipeluri

Edellytämme:

- sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme hakijalle:

- mukavan työympäristön

- toimivan tiimin, vastuita osaamisesi mukaisesti

- oikeudenmukaista ja hyvää johtamista

Työt alkavat helmikuun alussa. Mikäli tunnistit itsesi ja etsit itsellesi uusia haasteita, jätä hakemuksesi pikaisesti jari.palmberg@lisapalvelu.net puh.0503502020 tai nettisivuillamme www.lisapalvelu.net. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. 

Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala.

Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.