(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö - Helsinki
Umeshu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Umeshu on intohimoisesti japanilaiselle ruoalle ja juomalle omistautunut intiimi ravintola Töölössä. Jo vuodesta 2008 Umeshussa sushit kuin lämpimätkin annokset valmistettu käsityönä huippulaatuisista raaka-aineista avokeittiössä suoraan asiakkaiden silmien edessä. Sesonkien mukaan vaihtuvalta ruokalistalta löydät perinteisiä japanilaisia annoksia, sekä tietenkin Umeshun tyyliin hiottuja kokonaisuuksia. Voit tutustua tarkemmin ravintolaamme kotisivujemme www.umeshu.fi kautta. Etsimme nyt Vuoropäällikköä Töölön Hesperian puiston laidalla sijaitsevaan ravintola Umeshuun. Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan Umeshu Oy:lle toistaiseksi voimassaolevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen, jonka toivottu aloitus on syksyllä 2019.

Vuoropäällikkönä

olet ravintolan asiakkaiden tärkein ensikontakti, toivottaessasi heidät iloisesti ja lämpimästi tervetulleiksi ravintola Umeshuun! Tärkein tehtäväsi vuoropäällikkönä onkin asiakkaistamme huolehtiminen ja osana sitä salipuolen erinomaisen palvelun ja viihtyisän kokemuksen tuottaminen. Asiakaspalvelun ja salitarjoilun ohella vastaat ravintolan tilityksistä, työvuorosuunnittelusta ja osallistut myös tilausten tekoon yhdessä ravintolapäällikkö Antin kanssa. Loma-aikoina olet valmis tuuraamaan ravintolapäällikköä ja ottamaan hetkellisesti vastuun koko ravintolan toiminnasta.  

Toivomme Sinulta

Itsenäistä, varmaa ja osaavaa otetta salipuolen tarjoilutyöhön ja vuoropäällikön tehtäviin. Arvostamme muutaman vuoden kokemusta esimerkiksi dining-tyyppisistä ravintoloista, joissa hyvä palvelu ja laadukkaiden asiakaskokemusten tuottaminen ovat tulleet Sinulle tutuiksi. Umeshussa käy turistien ja uusien asiakkaitten ohella myös paljon vakioasiakkaita, jotka arvostavat lämminhenkistä kommunikointia ja mukavia kohtaamisia ravintolahenkilökunnan kanssa. Toivomme Sinulta myös vahvaa kokemusta ja osaamista ravintolan kassajärjestelmien käytössä, sillä itsenäisessä salipuolen roolissasi on tärkeää, ettei Sinulla mene sormi suuhun kassakirjausten ja järjestelmien mennessä aika-ajoin solmuun. Kansainvälisen asiakaskunnan vuoksi toivomme Sinulta sujuvan suomen kielen taidon lisäksi myös hyvää englannin kielen taitoa. Pieni ja nuorekas tuleva tiimisi arvostaa myös iloista ja pirteää asennettasi ja osuuttasi ravintolan rennon rempseän yhteishengen luomiseen!

Umeshu tarjoaa Sinulle

mahdollisuuden päästä mukaan intiimin ravintolan iloiseen tiimiin jakamaan iloa, hyviä kokemuksia ja ainutlaatuisia japanilaisia makuelämyksiä Töölön parhaalle ravintolan asiakaskunnalle! Vuoropäällikön tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja sen työajat sijoittuvat ma-la välille viitenä päivänä viikossa aukioloaikojen mukaisesti klo 13-23 välille. Joustavana työnantajana Umeshu tarjoaa säännöllisesti vapaita myös viikonloppuisin.
Olisitko Sinä Umeshun uusi vuoropäällikkö? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 19.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi