Vuoropäällikkö, Freddes, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoropäällikköä Freddesiin. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Triplan lokakuussa tapahtuvan avautumisen myötä Pasilasta on muodostumassa valtava asumisen, elämisen, työskentelyn ja vierailemisen keskus. Pasila vahvistaa myös rooliaan tapahtumakaupunginosana ja monipuolisena palveluiden tarjoajana. HOK-Elanto on Triplassa vahvasti mukana lippulaivoinaan Prisma ja peräti kolme uniikkia ravintolaa.

Kokonaiskattauksessa ravintola Freddesin roolina on toimia pettämättömänä reseptinä kohtaamisille ja kokemuksille niin arjessa kuin juhlassakin. Valtava hiiligrilli, aito pizzauuni, tyylikkään viihtyisä miljöö sekä ihanat ammattitaitoiset ihmiset tekevät Freddisistä HOT Stop Eateryn, jossa vieraat viihtyvät ja odotukset ylittyvät. Ruoassa yhdistyvät rouhea grillaus ja reilut maut. Juomavalikoimassa Proseccolla on tärkeä rooli ja klassiset all-day drinkit sekä viinit ovat luonteva osa nautintoa.

Esimiehenä pääset mukaan toteuttamaan uutta & uniikkia konseptiamme. Meillä pääset työskentelemään koko persoonallasi ja ammattitaidollasi. Osaathan innostaa joukkoasi ja pidät hyvän draivin päällä kiireessäkin. HOK-Elanto kouluttaa henkilökuntaansa jokaisen tarpeet yksilöllisesti huomioiden, joten lupaamme pitää huolen, että sinulla on kaikki mitä onnistumiseen tarvitset.


Edellytämme sinulta

Vuorojohtamistaitoja uniikissa ympäristössä pilke silmäkulmassa ja loistavaa kokonaisuuden hallintaa Olet parhaimmillasi pienen paineen alla ja innostat tiimiäsi loistavaan asiakaskokemukseen
Omaat jo aikaisempaa esimieskokemusta ravintola-alalta, tärkeintä on kuitenkin koko persoonan heittäminen peliin!


Tarjoamme sinulle

Pääset vaikuttamaan täysin uuden konseptin kehitykseen yhdessä ravintolajohtaja Päivi Kankaan ja koko innostusta uhkuvan tiimin kanssa. Saat tyylikkään ja viihtyisän työmiljöön lisäksi käyttöösi HOK-Elannon kattavat henkilökuntaedut sekä esimiehesi tuen onnistuaksesi työssäsi. HOK-Elanto tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja edetä urapolullasi. Panostamme vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jonka sanansaattajana sinä Vuoropäällikkönä toimit. Ravintolamme toimii näyttämönä kohtaamisille ja kokemuksille, tule ottamaan roolisi porukan suunnannäyttäjänä.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287601
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki