(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Chico's Sello, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoropäällikköä Sellon ravintola Chico'siin vakinaiseen työsuhteeseen. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Vuonna 1991 perustettu Chicos on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei ole milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh mexican -annoksista. Nykyään meidät tunnetaan myös huippuherkullisista burgereistamme sekä tuoreista ja raikkaista vegaaniruoistamme.
Kaikki annoksemme tarjoillaan omalla salaisella mausteellamme, rennolla ja hyvällä fiiliksellä. 

Chicos Sello löytyy kauppakeskus Sellosta, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista. Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.
Toivomme, että olet iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet tehokas ja organisointikykyinen. Sinulla on johtamisen taito hyppysissä etkä pelkää työskennellä ajoittain hektisessä työympäristössä.

#hokelanto


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta
Oma-aloitteisuutta ja tiimihenkisyyttä
Aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

Loistavat työkaverit
Erinomaiset HOK-Elannon henkilökuntaedut
Hyvät urakehitysmahdollisuudet


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi