(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö - Burger King® Pikkulaiva, Espoo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi neljä vuotta sitten kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen. Olemme rakentamassa valtakunnan kattavaa verkostoa, jonka 42 ensimmäistä ravintolaa on jo avattu eikä #Kingijengin vauhti tästä hidastu!

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.


Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Onko sinulla intohimoa johtaa vuorossasi kingijengisi huippusuorituksiin? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti henkilö, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING®


VUOROPÄÄLLIKKÖ


Etsimme Espoossa, Kauppakeskus Pikkulaivassa sijaitsevan ravintolan vuoropäällikkötiimiin vahvistusta.


#kingipomo


Vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Huolehdit vuorossasi BURGER KING® -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta. Työsi pääpaino on asiakaspalvelu- ja myyntityössä, jonka lisäksi saat lisämaustetta päiviisi toimimalla luotettavana ja opastavana esimiehenä kingijengillesi. Vuoropäällikkönä tehtäväsi on varmistaa vuorosi riittävä miehitys ja huolehtia, että kaikki tietävät tehtävänsä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta sekä mielellään jo jonkin verran kokemusta esimiehenä tai vuorovastaavana toimimisesta. Olet täysi-ikäinen ja valmis työskentelemään ravintolan kaikkina aukioloaikoina - arkisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että kassajärjestelmien sekä MS Office -ohjelmiston käyttö on sinulle tuttua ja mikäli sinulta löytyy kaupallisen- tai ravintola-alan koulutus, luemme sen ehdottomasti eduksesi!


#kingiduuni

Haluamme auttaa sinut parhaaksi työssäsi. Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joka avaa ovet BURGER KING®in kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Etsimme sekä tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan että kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Lisäksi Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työ on osa-aikainen. Tunteja sinulle kertyy keskimäärin minimissään 90h/3vk. Työ on kaksivuorotyötä ja vuorot sijoittuvat vaihtelevasti kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin.


#kingikulttuuri

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Olet tiimistäsi aidosti ylpeä esimies ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin. Kaiken edellä mainitun lisäksi olet loistotyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä.


Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King® uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 27.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video CV:n! Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.