(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, BURGER KING® Mannerheimintie
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018
Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Onko sinulla intohimoa johtaa vuorossasi kingijengisi huippusuorituksiin? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti henkilö, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING®VUOROPÄÄLLIKKÖ


Kansainvälisesti menestynyt ja hurjaa vauhtia kasvava BURGER KING® -ketju etsii Helsingin keskustassa, Mannerheimintiellä sijaitsevaan ravintolan vuoropäällikkötiimiin vahvistusta.


#kingipomo

BURGER KING®-vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Huolehdit vuorossasi BURGER KING® -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä BURGER KING® -ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta. Työsi pääpaino on päivittäisessä asiakaspalvelu- ja myyntityössä osana kingijengiä. Esimiehen muut tehtävät maustavat perustyötäsi sopivasti. Toimit hyvänä ja luotettavana, opastavana ja ohjaavana esimiehenä kingijengillesi. Annat ja otat vastaan palautetta ja huolehdit osaltasi tiedonkulusta toimipaikassasi. Huolehdit myös vuorossasi, että henkilökuntaa on juuri sopivasti ja että he tekevät oikeita asioita. Koulutusravintoloissamme vuoropäällikön tärkeimpiin tehtäviin kuuluu henkilökunnan kouluttaminen. #Kingipomona olet valmis antamaan panoksesi vaihtelevina kellonaikoina, mukaan lukien viikonloppu- ja yövuorot.


#kingikulttuuri

Etsimämme #kingipomo on aidosti jengistään ylpeä esimies. Vuoropäälliköiltämme toivomme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta esimerkiksi ravintola-, kahvila- tai kaupan alalta - ja mielellään jopa esimiehenä tai vuorovastaavana toimimisesta. Olet jo huomannut, että pystyt kantamaan vastuuta paitsi omastasi myös kollegoiden suoriutumisesta ja palat halusta päästä käyttämään tätä osaamistasi. Haluamme palkata tulevaisuuden staroja, joilla on intoa kehittyä kokonaisvaltaisesti työssään ja ihmisenä. Tätä kehitystä olemme valmiita vauhdittamaan kouluttamalla ja antamalla vastuuta.

Tiedät, että työ on ajoittain hektistä muuttuvine tilanteineen. Tällöin tarvitaan joustavuutta ja stressinsietokykyä. Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen asenne työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan muita työntekijöitä työskentelemään mahdollisimman hyvin myynti- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tulet tarvitsemaan työssäsi myös englannin kielen taitoa. Kaiken edellä mainitun lisäksi olet huipputyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä.

Vuoropäällikön tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.


#kingiduuni

Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joten etsimme nyt niin tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan kuin kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen.

Tarjoamme sinulle vuoropäällikkö-koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING®in kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Myös Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja sinulle kertyy minimissään 90/3vk. Työaikasi sijoittuu kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin, myös yöaikaan.
Kiinnostuitko?

Käythän nettisivuillamme tutustumassa Burger King® -uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 19.4. mennessä oheisen linkin kautta. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video-CV:n!

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Camilla Elo, arkisin klo 11-1