(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö - Burger King® Levi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Etsimme asiakkaallemme Leville Burger King® ravintolaan vuoropäällikköä.

Suomen pohjoisin Burger King -ravintola on avattu Levi Hotel Spa:sa syksyllä 2017.
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa 100 maassa.

Työsi pääpaino on päivittäisessä asiakaspalvelu- ja myyntityössä osana kingijengiä.
Huolehdit vuorossasi BURGER KING® -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä BURGER KING® -ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta esimerkiksi ravintola-, kahvila- tai kaupan alalta - ja mielellään jopa esimiehenä tai vuorovastaavana toimimisesta.
Pystyt kantamaan vastuuta paitsi omastasi myös kollegoiden suoriutumisesta ja palat halusta päästä käyttämään tätä osaamistasi.
Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan muita työntekijöitä työskentelemään mahdollisimman hyvin myynti- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi.


Tarjoamme sinulle

Vuoropäällikkö-koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING®in kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.


Arvostamme

Aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja Irja Sand 020 7206 233 / irja.sand@staffpoint.fi Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja

Irja Sand
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Torikatu 23 90100 Oulu
020 7206 233
irja.sand@staffpoint.fi