(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Veturi
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Oletko päässyt jo ravintola-alalla vauhtiin ja nautit asiakaspalvelusta? Olisiko aika ottaa seuraava askel työuralla sija viedä osaamisesi seuraavalle levelille? Ilmoita kiinnostuksesi vuoropäällikön tehtäviin nyt! Autamme sinua kehittymään osana Burger Kingin mieletöntä jengiä!

Jos sinussa asuu luontainen liideri, uusia haasteita ja iloista ilmapiiriä rakastava asiakaspalvelija, tämä paikka on juuri sinulle! Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään täydellisesti, joten se kuuluisa kingi asenne korvaa aiemman kokemuksen!

Me etsimme vuoropäällikköä Veturin Burger Kingiin pitämään huolta vuorojen sujuvasta läpiviennistä. Voit solmia omaan elämäntilanteeseesi sopivan työsopimuksen. Tunteja on tarjolla aina 90h-63h 3vk. Perehdytys työhön alkaa mahdollisimman pian.

Sinä saat:

• Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi

• Kansanvälisen suuryrityksen tuen

• Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.

Sinulla on:

• Pelkäämätön ja iloinen asiakaspalvelu ja ongelmanratkaisuasenne

• Halu oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä

• Uskoa itseesi, tiimiisi ja työhösi

• Rento ja avoin, mutta määrätietoinen esimiesasenne.

Burger Kingissä voit olla oma itsesi, hae mukaan nyt, me tahdomme kuulla sinusta!

Burger King on osa Restel konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018 tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!