(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, BURGER KING Veturi, Kouvola
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Miltä kuulostaisi mahdollisuus hyödyntää rautaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitojasi uusien haasteiden parissa? Olisiko nyt aika ottaa seuraava askel työuralla ja viedä osaaminen nextille levelille? Nyt jos koska siihen tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus, kun BURGER KING etsii uutta tiiminvetäjää kehittymään osana kansainvälistä menestystarinaa

Etsimme Kouvolan Veturin Burger King ravintolan vuoropäällikkötiimiin vahvistusta.

Vuoroesimies BURGER KING-ravintolaan Kouvolan Veturiin

Tiiminvetäjänä asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi päiviäsi maustaa vastuu huolehtia tiimisi yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta vuorosi ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiiminvetäjänä toimit kingijengisi kapteenina, joka asettaa esimerkin omalla toiminnallaan, kannustavalla ja tiimihenkeä nostattavalla asenteella höystettynä. Motivoidut hyvien tuloksien saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa ja olet omalla pelikentälläsi innostaessasi joukkuettasi parhaimpaan suoritukseensa.

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

Osaamisesi mukaan räätälöityjä esimiestehtäviä

Pohjan menestymiselle luovat työntekoa siivittävä ”can do” asenteesi sekä halusi oppia. Uutena esimiehenä osallistut kattavaan perehdytysjaksoon, jossa sinut koutsataan työskentelemään tässä tapahtumarikkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Vuoroesimiehen tehtävänkuvaan kuuluu hallinnollisia tehtäviä oman osaamisesi mukaan ja roolisi kasvaa sitä mukaa kun osaamisesi lisääntyy. Vuoroesimiehen tehtävä tarjoaakin ensiluokkaisen mahdollisuuden kasvaa ketjun sisällä kohti ylempiä esimiestehtäviä.

Haussa on tiiminvetäjää Burger King ravintolaan Kouvolan Veturiin. Työtunteja on tarjolla keskimäärin joko 63h/3vk tai 90/3vko, joten voit sovittaa työn hyvin omaan elämäntilanteeseesi. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Lisäksi Burger King tarjoaa vuoropäälliköilleen kilpailukykyisen alan työehtosopimusta korkeamman palkan!

Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger Kingin toiminnassa korostuu yhteispeli muiden kingijengiläisten kanssa, mikä puolestaan luo ainutlaatuiset edellytykset hyvälle duunifiilikselle. Burger King työntekijöiden sanoin:

”Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.”

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Kiinnostuitko?

Älä siis missaa tätä mahdollisuutta päästä osaksi #Kingijengin tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/