(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Raisio
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Vuoroesimies BURGER KING Raisio.

Miltä kuulostaisi mahdollisuus hyödyntää rautaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitojasi uusien haasteiden parissa? Olisiko nyt aika ottaa seuraava askel työuralla ja viedä osaaminen nextille levelille? Nyt jos koska siihen tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus, kun BURGER KING etsii uutta tiiminvetäjää kehittymään osana kansainvälistä menestystarinaa.
Tiiminvetäjänä asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi päiviäsi maustaa vastuu huolehtia tiimisi yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta vuorosi ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiiminvetäjänä toimit kingijengisi kapteenina, joka asettaa esimerkin omalla toiminnallaan, kannustavalla ja tiimihenkeä nostattavalla asenteella höystettynä. Motivoidut hyvien tuloksien saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa ja olet omalla pelikentälläsi innostaessasi joukkuettasi parhaimpaan suoritukseensa.

Osaamisesi mukaan räätälöityjä esimiestehtäviä

Pohjan menestymiselle luovat työntekoa siivittävä ”can do” asenteesi sekä halusi oppia. Uutena esimiehenä osallistut kattavaan perehdytysjaksoon, jossa sinut koutsataan työskentelemään tässä tapahtumarikkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Vuoroesimiehen tehtävänkuvaan kuuluu hallinnollisia tehtäviä oman osaamisesi mukaan ja roolisi kasvaa sitä mukaa kun osaamisesi lisääntyy. Vuoroesimiehen tehtävä tarjoaakin ensiluokkaisen mahdollisuuden kasvaa ketjun sisällä kohti ylempiä esimiestehtäviä.

Haussa on tiiminvetäjä Burger King Raisioon. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.  Käythän tutustumassa myös  Burger King  uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger Kingin toiminnassa korostuu yhteispeli muiden kingijengiläisten kanssa, mikä puolestaan luo ainutlaatuiset edellytykset hyvälle duunifiilikselle. Burger King työntekijöiden sanoin:

” Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.”

Älä siis missaa tätä oljenkortta päästä osaksi tätä tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.