(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Raisio
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Kuulostaisiko hyvältä päästä ohjaamaan #kingijengiä huippusuorituksiin? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING

VUOROPÄÄLLIKKÖ

Haemme Raisioon elokuussa avattavaan Free Standing - ravintolaamme esimiehiä. Uusi ravintolamme tulee palvelemaan asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä, autokaistan kera. Työ on kaksivuorotyötä ja edellyttää että olet täysi-ikäinen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja tulet työskentelemään keskimäärin 90h/3vko sopimuksella.

#kingiduuni

Haluamme auttaa sinut parhaaksi työssäsi. Uutena vuoropäällikkönä osallistut, heinäkuun alussa alkavaan, seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joka avaa ovet BURGER KING:in kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Etsimme sekä tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan että kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Lisäksi Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme.

#kingipomo

Vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Huolehdit vuorossasi BURGER KING -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta. Työsi pääpaino on asiakaspalvelu- ja myyntityössä, jonka lisäksi saat lisämaustetta päiviisi toimimalla luotettavana ja opastavana esimiehenä kingijengillesi. Vuoropäällikkönä tehtäväsi on varmistaa vuorosi riittävä miehitys ja huolehtia, että kaikki tietävät tehtävänsä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Olet täysi-ikäinen ja valmis työskentelemään ravintolan kaikkina aukioloaikoina - arkisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli sinulta löytyy kaupallisen- tai ravintola-alan koulutus, luemme sen ehdottomasti eduksesi!

#kingikulttuuri

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Olet tiimistäsi aidosti ylpeä esimies ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin. Kaiken edellä mainitun lisäksi olet loistotyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 24.06.2018. mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa.

Edellytykset työnsaannille: Hygianiapassi, Täysi-ikäisyys