(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö Burger King, Neste K Pukaron Paroni, Lapinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019
Etsimme asiakkaallemme Neste K Pukaron Paronin Burger King -ravintolaan vuoropäällikköä.

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa 100 maassa.

Työsi pääpaino on päivittäisessä asiakaspalvelu- ja myyntityössä osana kingijengiä.
Burger King -ravintoloiden vuoropäälliköt huolehtivat, että ravintolassa hommat toimivat jouhevasti oman työvuoron aikana. Normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi vuoropäälliköt toimivat työntekijöiden esimiehenä ja tietenkin auttavat heitä päivittäisessä työssä.
Huolehdit vuorossasi BURGER KING -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä BURGER KING-ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta esimerkiksi ravintola-, kahvila- tai kaupan alalta - ja mielellään jopa esimiehenä tai vuorovastaavana toimimisesta.
Pystyt kantamaan vastuuta paitsi omastasi myös kollegoiden suoriutumisesta ja palat halusta päästä käyttämään tätä osaamistasi.
Sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykenet myös innostamaan muita työntekijöitä työskentelemään mahdollisimman hyvin myynti- ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi.


Tarjoamme sinulle

Vuoropäällikkö-koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING:in kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Koulutus on palkallinen ja kestää 7 viikkoa.
Vakituisen työsuhteen.


Arvostamme

Aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja

Mira Oksanen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Kirkkokatu 6 15140 LAHTI
020 7206 403
mira.oksanen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi